Молитва об устранении семейных неурядиц.

Сообщение Альба » 29 сен 2014, 22:08

Сначала читаем тропарь мученикам. Ударения выделю таким шрифтом.
Чудеса святых Твоих мученик, стену необоримую нам даровавый, Христе Боже, тех молитвами советы языков разори, яко Един Благ и Человеколюбец.
Затем читаем кондак:
С высоты мудрии благодать приемши, сущим во искушениих предстоите, всехвальнии. Темже отроковицу святии от смерти горькия избависте: вы бо воистину есте Едесу слава и миру радость.
Молитва:
О, преславнии мученицы Гурие, Самоне и Авиве! К вам, яко скорым помощникам и теплым молитвенникам, мы, немощнии и недостойнии, прибегаем, усердно моляще: не презрите ны, во многая беззакония впадшая и по вся дни и часы согрешающия;,наставите на путь правый заблудшия, исцелите страждущия и скорбящия;, соблюдите ны в непорочнем и целомудреннем житии; и якоже древле, тако и ныне покровители супружеств пребудите, в любве и единомыслии сия утверждающе и от всех злых и бедственных обстояний избавляюще. Защитите, о многомощныя исповедницы, вся православные христианы от напастей, злых человек и козней демонских; оградите я от нечаянныя смерти, умоляюще Всеблагаго Господа, да великия и богатыя милости нам, смиренным рабом Своим, пробавит. Несмы бо достойни нечистыми устами призывати великолепое имя Создателя нашего, аще не вы, святии мученицы, за ны ходатаи будете; сего ради к вам прибегаем и предстательства вашего пред Господом о нас просим. Такожде избавите нас от глада, потопа, огня, меча, нашествия иноплеменных, междоусобныя брани, смертоносныя язвы и всякаго душепагубнаго обстояния. Ей, страстотерпцы Христовы, устройте нам молитвами вашими вся благая и полезная, да благочестно житие временное прешедше и кончину непостыдну стяжавше, удостоимся теплым заступлением вашим со всеми святыми одесную Правосуднаго Бога Судии стати, и Того непрестанно славити со Отцем и Святым Духом во веки. Аминь.
Да ангел я!... Просто на метле летать удобнее...
И оставляя женщину одну,
Не смейте грех её вменять в вину...

Мой кабинет kabinet-alba-t8328.html
Аватар пользователя
Альба
ПРАКТИК/ Модератор
 
Сообщений: 2742
Репутация: 584

Сообщение Lifar » 02 дек 2014, 20:32

можно поставить именные иконы и свечи??
И всё-таки я считаю, что Карфаген должен быть разрушен!
Lifar
 
Сообщений: 96
Репутация: 2

Сообщение Agleh » 02 дек 2014, 20:35

Lifar, если у Вас есть красный угол можно на него читать. А свечи зажечь перед иконами Вам никто не мешает.
Изображение

Делаешь – не бойся, боишься – не делай, а сделал – не сожалей.
Аватар пользователя
Agleh
 
Сообщений: 4874
Репутация: 651

Сообщение Альба » 02 дек 2014, 20:35

Lifar , к иконе мучеников Гурия, Самона и Авива можно присовокупить и именные иконы тех, о ком прошение имеем. Свечи, разумеется, можно. Можно и при лампаде молиться.
Да ангел я!... Просто на метле летать удобнее...
И оставляя женщину одну,
Не смейте грех её вменять в вину...

Мой кабинет kabinet-alba-t8328.html
Аватар пользователя
Альба
ПРАКТИК/ Модератор
 
Сообщений: 2742
Репутация: 584

Вернуться в Гармонизации и обряды на примирение